Solcells
installationer

Solel är både ett smart och miljövänligt alternativ av energi, som blir vanligare och vanligare bland svenska husägare. Hos oss får du hjälp att hitta ett bra och prisvärdigt alternativ, och vi sköter solcellsinstallationerna smidigt. Vi använder oss av SolarEdge. Kontakta oss för mer info och intresseanmälan!

OM VÅRA SOLCELLER

Det finns många fördelar med att installera solceller i sin fastighet. Du ökar värdet på fastigheten, du sänker dina driftkostnader och du bidrar till en grönare och bättre framtid. Vi kan självfallet hjälpa dig med alla typer av solcellsinstallationer och ser till att allt blir korrekt från första början. Vi finns med dig hela vägen från en första offert till färdigt projekt. Du får börja med att svara på några frågor om din fastighet och baserat på informationen som du ger oss kan vi arbeta fram ett kostnadsförslag.

Du är självklart välkommen att ställa frågor till våra kompetenta medarbetare så svarar de så snabbt de har möjlighet. Tillsammans kommer vi fram till en skräddarsydd lösning som passar din fastighet och motsvarar dina förväntningar. När det är dags för själva installationen kommer vi hem till er och utför arbetet enligt överenskommelse. När installationen är slutförd går vi noga igenom allting och säkerställer att det är korrekt utfört samt att alla komponenter fungerar som de ska.

  Är ditt ärende akut? Ring oss!​
  0300-266 81

  Varför Solaredge?

  Med SolarEdge växelriktare och optimerarsystem får man en effektiv och säker anläggning med fördelar som Ljusbågsdetektering, SafeDC – Stryper likspänningen till säkra nivåer vid nätfel eller om växelriktaren stängs av. Samt monitorering av varje enskild solpanel och effektivisering under skuggning.

  Hur arbetar man med solceller?

  Det finns många olika exempel på hur solcellsinstallationer kan se ut och vi tar fram den bästa lösningen för dig. För att ge ett exempel börjar allt fler bostadsrättsföreningar installera solceller som ett steg framåt till en mer hållbar framtid. Även företag inom olika branscher och lantbruk ser fördelarna med att installera solceller på sin mark.

  Solceller kan både installeras på marken och på taket beroende på vad man har för ytor att röra sig med. Det optimala är att det inte bör vara någon skugga på platsen som de installeras. Vi går igenom er fastighet och mark och kommer fram till vart solcellerna ska installeras för bäst effekt. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få veta mer om detta.

  Hör av dig till oss

  Vi vill ha dig som kund. Hör av dig till oss idag och låt en av våra duktiga elektriker hjälpa er.

   Är ditt ärende akut? Ring oss!​
   0300-266 81