LADDSTATIONEN FÖR DIN BIL

Smidig laddning av din elbil?

Laddstationer ska erbjuda problemfri laddning och både vara säkra och smarta med rätt funktioner. Idag kan du hitta appstyrda varianter, med enkla och dubbla laddpunkter, inbyggda energimätare, säkring, läckagedetektorer med mera.

På Elektroline erbjuder vi installation av stolpar för elbilar att laddas med till parkeringsplatser, privata garage och dylikt.

kONTAKTA OSS!

Är ditt ärende akut? Ring oss!​

0300-266 81

Föregående
Nästa

Smidigt med elbil

Att ha laddstolpar hemma är betydligt bättre och smidigare än att ladda bilen via vanligt eluttag. Det finns nämligen risker med till exempel överhettning samt att laddning i vanligt eluttag medför en längre laddningstid. Att installera laddstolpar är inte komplicerat och något vi ser allt mer i samhället. Elektrolines elektriker ställer upp med montering och installation oavsett var och hur du vill ha dina stolpar. Behövs det flera laddstolpar på företagets parkering för de anställda? Vi rycker ut när helst du har behov av det. Du kan även hitta laddboxar och laddkablar som är idealiska för olika platser.

Olika funktioner och lösningar i laddstolpar

Beroende på frekvens och olika förutsättningar kan du idag hitta laddstolpar för olika behov, med olika funktioner. Även hanteringen och administrationen kring laddstolpar bör helst vara så liten eller så enkel som möjligt. Oberoende vad för laddstolpe som intresserar ditt företag, din BRF eller din tjänstebil så kan vi på Elektroline hjälpa till. Behöver du råd angående laddstolpar och den senaste tekniken och designen, kan vi tipsa dig beroende på vad du söker.