Om oss

Om oss på Elektroline AB

Söker du en helhetslösning för el och datanätverk? Då har du hittat rätt när du hamnat här hos oss på Elektroline i Kungsbacka AB. Här kan vi inte bara bistå dig med alla typer av elinstallationer och installation av datanätverk, vi kan även hjälpa dig att göra solcellsinstallationer och installationer av laddstationer för elbilar.

All personal är naturligtvis certifierad inom sina områden vilket gör att du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss.

Säker el med vår hjälp

Att göra elinstallationer själv är sällan en bra idé. Många typer av installationer är dessutom förbjudna för lekmän att utföra. Då är det bra att kunna anlita hjälp av utbildad personal som kan garantera att installationen blir säker och snygg. Felaktiga installationer kan leda till olyckor så som brand och farliga elstötar, något som vi absolut vill se till att du slipper råka ut för. Genom att anlita oss får du istället hjälp av en kompetent elektriker som kan sin sak.

  Är ditt ärende akut? Ring oss!​
  0300-266 81

  Vi hänger med i den tekniska utvecklingen

  De senaste åren har tekniken gått framåt i en rasande fart. Vi använder oss till exempel av våra datorer i större utsträckning än någonsin, både i privatlivet och i arbetet. Det gör behovet av väl fungerande datanätverk stort. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar för dig och som dessutom går att bygga ut efter behov.

  Utvecklingen gör också att allt fler tar ansvar för klimatet. Att använda sig av solceller för att kunna förse bostaden med energi har blivit mycket populärt. Många ser fördelarna med både klimatsmart och kostnadseffektiv energi. Vi bistår dig därför gärna vid solcellsinstallationer.

  Vi har även specialiserat oss på laddstolpar för elbilar då behovet är stort. Med leverantörer så som Garo samt Sellpower kan vi erbjuda installation av laddstolpar av hög kvalitet. Som du säkert förstår är vi måna om att hänga med i den tekniska utvecklingen för att kunna bistå våra kunder med det allra senaste.

  VÅRA REFERENSER

  Det är viktigt för oss att du blir nöjd, därför arbetar vi med många typer av helhetslösningar. Nedan kan ni se få av många olika jobb som vi gjort åt nöjda kunder. Hör av er till oss idag för en kostymsydd lösning som uppfyller era behov och önskningar.

  Hör av dig till oss

  Vi vill ha dig som kund. Hör av dig till oss idag och låt en av våra duktiga elektriker hjälpa er.

   Är ditt ärende akut? Ring oss!​
   0300-266 81