Våra elektriker hjälper dig med elinstallationen

kONTAKTA OSS!

Är ditt ärende akut? Ring oss!​

0300-266 81

Elinstallationer

Oavsett vilken typ av elinstallation du behöver hjälp med så är vi redo att stå till tjänst. Vi arbetar med alla typer av elektriska anläggningar. Vi kan ta oss an allt från enklare installationer i din privata villa eller lägenhet till större installationer i butiker och på kontor. Vi erbjuder även hjälp med större projekt inom industrin. Dessutom har vi möjlighet att hjälpa till med akuta problem om du befinner dig i Kungsbackaområdet. Det är viktigt att ha i åtanke att det finns många säkerhetsföreskrifter att förhålla sig till när det handlar om elarbeten och att allt ska skötas av kompetenta medarbetare som har rätt utbildning och certifikat. Våra medarbetare uppfyller naturligtvis samtliga av dessa krav och kan hjälpa dig med små och stora projekt.

Ni är säkra i våra händer

När vi gör våra elinstallationer använder vi oss av bra produkter från välkända leverantörer. Det är en förutsättning för att vi ska kunna sköta vårt jobb på allra bästa sätt. Dessutom tänker vi inte bara på att jobbet ska bli korrekt utfört, vi ser även till att det ser snyggt och presentabelt ut. Vi värdesätter att erbjuda en fullständig tjänst med installation och all service runt omkring. Våra medarbetare är alltid uppdaterade kring lagar och regler så du kan känna dig trygg och säker hos oss. En felaktig elinstallation kan innebära livsfara för alla som rör sig kring den och därför är det viktigt att du vänder dig till en seriös aktör som oss. Våra installationer är alltid säkra och följer de lagar som gäller. Du är välkommen att kontakta oss vid nybyggen, för felsökningar, reparationer och allt övrigt där en elinstallation kan tänkas nödvändig.

våra elektriker

När det kommer till elarbeten är det viktigt att anlita en auktoriserad elektriker som utför ett korrekt arbete. Våra elektriker är kunniga, professionella och utbildade inom branschen och är alltid redo att stå till tjänst. Vi kan utföra alla typer av elinstallationer och elarbeten och gör ingen skillnad på våra kunder. Ingen förfrågan är för liten eller för stor. Vi hjälper både företag och privatkunder och kan ta oss an bostäder, butiker och större lokaler. Våra medarbetare är noga med att hålla sig uppdaterade inom de senaste förändringarna i branschen och arbetar ständigt med att bredda sin kunskap och sitt vetande. Med oss kan du känna dig 100 % trygg oavsett i vilket avseende du kontaktar oss.

Om du planerar ett nytt elsystem är det viktigt att tänka långsiktigt. Fundera inte endast över vad du har för behov idag utan även hur det kommer att se ut längre fram. Med hjälp av vår expertis kan vi komma fram till en smart lösning som är anpassad efter dina förutsättningar och behov. Handlar det om ett större projekt kommer vi självklart presentera hela lösningen innan vi påbörjar själva arbetet. Vi finns här för dig från början till slut och du kan alltid höra av dig om du har några frågor eller funderingar. När du anlitar oss kan du även vara säker på att vi satsar på hållbar energi med framtiden i åtanke. Vi är även väldigt intresserade av ny teknik och innovativa lösningar.