vI HJÄLPER DIG MED FRÅGOR KRING EL OCH DATA

Är ditt ärende akut? Ring oss!​

0300-266 81

Vi leder strömmen

Det är elektriciteten som får våra bostäder, kontor och industrier att fungera. Vi på Elektroline har arbetat med elinstallationer och datanätverk i drygt 30 år. Under åren har vi breddat vår kunskap och erbjuder dig de bästa och tryggaste lösningarna inom flera olika områden: elinstallationer, belysning, uppvärmning, larm och marina installationer.

Ett väl fungerande nätverk.
Utan huvudvärk.

När du planerar ett nytt elsystem i fastigheten är det viktigt att inte bara utgå från dagens behov. Fundera även på framtidens behov av ström och datanät. Rådgör med oss så tar vi fram lösningar som är lätta att bygga ut när behoven ökar. Oavsett om det gäller ett elsystem eller datanätverk.

Ny teknik

Ny teknik ligger oss varmt om hjärtat. Inte bara för att teknik intresserar oss utan för att den senaste tekniken gör tillvaron enklare för dig som användare och dessutom sparar energi. Det kan vara allt från morgondagens belysning – LED – till smarta system för att styra belysning, värme och larm.

LED-belysning är mycket energisnål, alstrar lite värme och har en livslängd på ca 50 000 timmar. Vi på Elektroline hjälper dig att hitta de bästa lösningarna och de stora energibesparingarna.