BEHÖVER DU ETT LARM? kONTAKTA OSS!

Är ditt ärende akut? Ring oss!​

0300-266 81

En knapptryckning gör din tillvaro tryggare

I år sker närmare 3000 inbrott i lägenheter och villor i Kungsbacka och Göteborgs kommun. De flesta av dessa skulle förmodligen aldrig inträffa om bostaden haft ett godkänt inbrottslarm.

Att installera ett larm hemma eller på företaget är ett enkelt sätt att göra vardagen tryggare. Dessutom klarar ett modernt larm betydligt fler saker än att skydda mot inbrott. Du kan exempelviss kombinera en egen säkerhetslösning som även omfattar trygghetslarm, brandlarm och larm vid strömavbrott. Vi på Elektroline hjälper dig att hitta en lösning som passar dina behov. Vi har erfarenhet av att installera allt från enklare larm för lägenheten till avancerade företagslarm med kortläsare, passagekontroll och TV-bevakning. När larmet är installerat ansluts det till den larmcentral eller det väktarbolag som du själv väljer. Vi samarbetar med de flesta larmcentraler och väktarbolag och kan ge dig säkra råd för en väl fungerande lösning.

 

Vad händer utanför dörren – eller innanför?

Vill du veta det hur det ser ut hemma när du är borta finns det en mängd olika lösningar. Oavsett om du väljer ett kamerasystem som skräddarsys efter dina behov eller en smidig paketlösning. Övervakning sker på en monitor eller via mobiltelefon eller webbläsare när du inte är hemma. Har du en eller flera kameror anslutna till ditt inbrottslarm kan både du och larmcentralen se vad som orsakat larmet.

Ny teknik ger dig full kontroll. Det är säkert.

Personlig säkerhet blir ett allt viktigare inslag på arbetsplatsen och i hemmet. Med dagens sofistikerade teknik finns det helt nya möjligeter att skapa trygga lösningar för dina familjemedlemmar eller för kollegorna på jobbet.

Vi erbjuder allt från elmanövrerade grindar och smidiga system för TV-övervakning till kompletta säkerhetslösningar. Med utgångspunkt från företagets, eller dina, behov kan vi ta fram skräddarsydda lösningar som omfattar inbrottslarm, brandlarm, passersystem och övervakning.

Full överblick. När du vill. Var du än är.
Nu är det enklare än någonsin tidigare att se vad som händer utanför dörren, eller inne i bostaden när du inte är hemma. Oavsett om du beställer en prisvärd paketlösning, eller skräddarsyr ditt eget kamerasystem, öppnar sig nya möjligheter att övervaka hemmet eller kontoret. Vi hjälper dig att installera kamera-övervakning med dolda kameror, kameror som ser i mörker och som är trådlösa. Allt uppkopplat via datorns webbläsare eller direkt till din mobiltelefon.

Slipp nycklarna och öka säkerheten.

Passersystem är ett smidigt sätt att öka säkerheten på kontoret samtidigt som du kan bestämma vilka personer som har tillträde till en viss lokal. Förutom att du slipper allt krångel med nycklar får du tillgång till en rad smarta funktioner för att skräddarsy behörigheten på arbetsplatsen. Istället för nycklar används passerkort eller bricka. Skulle någon tappa sitt kort, eller sin bricka, är det enkelt att spärra detta i systemet. Vill du öka säkerheten ytterligare går det att kombinera passerkortet med en personlig kod.