ANTENN OCH PARABOL

Störande kablar och osäker mottagning ska inte behöva vara ett problem. Vi kan hjälpa dig installera dina produkter för en smidigare tillvaro och en användning utan bekymmer. Våra elinstallatörer ser inte bara till dagen behov utan försöker alltid anpassa sina installationer utefter eventuella framtida förändringar, efter kundens önskemål. Rådfråga oss gärna om hur du bäst löser dina behov.

När TV-tittande blir en skön konst

Har du investerat i en ny väldesignad platt-tv, hittat ett spännande kanal-utbud och drömmer om en installation med perfekt mottagning – utan störande kablar? Det kan vi på Elektroline hjälpa dig med. Och mycket annat som behövs för att teveupplevelsen ska bli precis vad du förväntat dig.

Att se på tv idag är inte samma sak som det var för några år sedan. För många är TV:n den centrala enheten i ett sammankopplat system med dator, ljudanläggning och internetanslutning. TV:n har blivit en mångsidig underhållningsmaskin. Det kräver lite extra av den som gör installationen. Vi på Elektroline är specialister på att koppla ihop TV-system och vi rör oss friktionsfritt mellan antenner, paraboler och digitalmottagare.

Ring oss så hjälper vi dig att finna den bästa lösningen, oavsett om du bara vill få en perfekt TV-bild eller tänker installera en hemmabio.

Från myrornas krig till knivskarp bild

Vi ska fatta oss kort: Konsten att få en knivskarp bild handlar om att välja rätt typ av antenn och göra en korrekt installation. Det spelar ingen roll hur fin TV-apparat du har om inte alla länkarna i kedjan TV-digitalbox-nätverk-antenn/parabol håller hög kvalitet. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en passande antenn- eller parabollösning till ett konkurrenskraftigt pris. Vi vet vad som fungerar

FullHD, DVI, HDMI, LED, Scart, Blue Ray eller MPEG4?

Visst kan den nya TV:ns manual upplevas som rena grekiskan. Vi på Elektroline hjälper dig att reda ut begreppen. Tack vare lång erfarenhet, och att vi ständigt håller oss uppdaterade om ny teknik, vet vi vad som krävs för att du ska kunna se dina favoritkanaler med perfekt bild. Och vi får din TV att fungera ihop med övriga apparater på ett smidigt sätt.

TV och data?​

Funderar du på hur din dator, TV och ljudanläggning kan integreras till en visuell nöjesmaskin? Vi hjälper dig med en snygg och väl fungerande installation som gör att du kan se webb-TV, ladda ner filmer och surfa i storformat – med bästa tänkbara bild och ljud. Välkommen in i en ny digital värld!