EL & DATA

Vi leder strömmen

Det är elektriciteten som får våra bostäder, kontor och industrier att fungera. Vi på Elektroline har arbetat med elinstallationer och datanätverk i drygt 20 år. Under åren har vi breddat vår kunskap och erbjuder dig de bästa och tryggaste lösningarna inom flera olika områden: elinstallationer, belysning, uppvärmning, larm och marina installationer.

Alla typer av elinstallationer

En av de stora fördelarna med att anlita oss som elektriker är att vi arbetar med alla typer av elektriska anläggningar. Från elinstallationer i villor, butiker och kontor till omfattande uppdrag inom industrin. Dessutom kan vi hjälpa dig med elektrisk golvvärme, energi-sparsystem för villan, åskskydd och jordfelsbrytare. Tack vare att vi oftast arbetar i Onsala, Kungsbacka och i området runt Göteborg finns vi på nära håll och kan ställa upp snabbt vid akuta problem.

Säkra och snygga installationer

Det är få områden inom byggnation där säkerhetsföreskrifterna är så omfattande som elsektorn. Därför är det viktigt att du låter en kompetent elinstallatör med full behörighet utföra arbetet. Vi på Elektroline garanterar att du får en säker installation med genomtänkt montage. Dessutom ser våra elektriker till att det blir det snyggt.

Naturligtvis använder vi bara produkter från välkända leverantörer.

Ett väl fungerande nätverk.
Utan huvudvärk.

När du planerar ett nytt elsystem i fastigheten är det viktigt att inte bara utgå från dagens behov. Fundera även på framtidens behov av ström, datanät och telefoni. Rådgör med oss så tar vi fram lösningar som är lätta att bygga ut när behoven ökar. Oavsett om det gäller ett elsystem, datanätverk eller telefoni.

Ny teknik

Ny teknik ligger oss varmt om hjärtat. Inte bara för att teknik intresserar oss utan för att den senaste tekniken gör tillvaron enklare för dig som användare och dessutom sparar energi. Det kan vara allt från morgondagens belysning – LED – till smarta system för att styra belysning, värme och larm.

LED-belysning är mycket energisnål, alstrar lite värme och har en livslängd på ca 50 000 timmar. Vi på Elektroline hjälper dig att hitta de bästa lösningarna och de stora energibesparingarna.